Magazine

Gratis wallpapers downloaden voor je iPhone doe je op deze sites

Je kijkt er meerdere keren per dag tegenaan: de wallpaper op je iPhone of iPad. Dan kan je er maar beter voor zorgen dat het een mooie is! Natuurlijk kan je er een persoonlijk kiekje van familie of vrienden voor gebruiken. Maar evengoed kan je er een prachtige wallpaper plaatsen en die regelmatig vervangen. In dit artikel zes websites die fraaie wallpapers aanbieden voor de iPhone en iPad.

 



 

Hoe verander ik mijn iPhone-achtergrond?

 

Het veranderen van de achtergrond van je iPhone is heel eenvoudig. Ga naar de instellingen en kies voor Achtergrond. Vervolgens tik je op Voeg nieuwe achtergrond toe. Tik op Foto’s en selecteer een afbeelding uit je fotoalbums.

 

Een andere, net zo makkelijke manier is naar Foto’s te gaan en een afbeelding te selecteren. Tik op de deelknop linksonder. Scroll naar beneden en kies Gebruiken als achtergrond.

 

Unsplash

 

Op Unsplash bieden fotografen gratis hun foto’s aan om zo hun portfolio uit te breiden, en/of om anderen te helpen. Je vindt hier veel artistieke afbeeldingen: foto’s die op niet veel andere sites staan.

 

Pexels

 

Pexels biedt meer dan duizend gratis iPhone-achtergronden en er worden er elke dag meer toegevoegd. Laat je verrassen door de prachtige landschappen en surrealistische kunst.

 

Reddit

 

De populaire communitysite Reddit biedt ook een sectie voor het delen van iPhone-wallpapers. Door het systeem met stemmen komen automatisch de mooiste wallpapers bovendrijven.

 

Pixabay

 

Pixabay is een van de grootste aanbieders van gratis rechtenvrije afbeeldingen. Zodra je een afbeelding hebt gevonden, tik je op Gratis downloaden en kies je de afmetingen die het beste bij je telefoon passen.

 

Pinterest

 

Het sociale medium Pinterest is dé plek om een ​​telefoonachtergrond te vinden die bij jouw persoonlijkheid past. Zoek een afbeelding die je leuk vindt en tik erop om deze te openen. Tik op de knop Instellingen met drie puntjes voor meer opties en kies Afbeelding downloaden.

 

Wallpapers.com

 

Het meest voor de hand liggende webadres voor wallpapers stelt je niet teleur. Je vindt er meer dan 5000 iPhone-wallpapers die je gratis kan downloaden. Enige nadeel is dat je een betalend account moet nemen om afbeeldingen in hoge resolutie te kunnen downloaden.
 

Laatste reacties